Disse bloggene kommer i litt ymse tidspunkt, menne huet er også litt ymse - så får bli sånn.
I dag har jeg logisk nok kommet enda litt mere inn i åssen ting foregår her inne, også det at i kantina kan jeg bare si hvor jeg jobber så får jeg ta så mye jeg vil, så i dag har jeg spist 20-30 rislunsj elno, mohaha.
Og når det kommer til hva jeg faktisk har foretatt meg her inne i dag, blir det mye læring, hvordan en ølproduksjon foregår, og hvordan styre de fra datamaskinene. har i dag selv vært med på og styrt/lagd/produsert et "ølbrygg" ( 65 000 liter øl ) selv, virket ikke vanskelig i det hele tatt, men da det skjedde en feil, var da disse som driver med dette fikk vist seg frem, de ringte de riktige folkene som var her på 5 min, og samarbeidet med disse for og rette opp feilen. alt sto på hue i 10 min. men da fikk de virkelig rettet det opp også, fikk også være med på labratoriet for prøving av ferdig produkt i dag, vi testa alkoholnivået,ekstraktnivået,kullsyrenivået - alt skulle være i sin skjønneste orden før tuborgen i det hele tatt fikk tenke på og slukke tørsten på alle fjortisganene.
Men på request, litt nærmere inn på disse 4 slitne karene, som da står for ølproduksjonen.
De sitter med hvert litt lille kontrollpanel, og styrer hver sin del av produksjonsprosessen, en har ansvaret for gjæring, en for filtrering osv. ( Åssen selve ølproduksjonen foregår skal jeg prøve og komme nærmere inn på, i den avsluttende rapporten )
Alt i alt, en lærerik og litt kvalmende dag. ( Med tanke på rislunsjen )
Eirik out.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
fint du blogger ser at du har satt spor etter deg i andre blogger også. Det virker som du trives til tross for forspisning. kameler på mandag og rislunsj på tirsdag hva er det som står på menyen onsdag
Legg inn en kommentar